Advanced Board Certificate

Uddannelsen er eksklusivt for personer med bestyrelseserfaring.

Uddannelsen varetages af professionelle og toneangivende bestyrelsesformænd og erfarne eksperter i bestyrelsesanliggender.

Få tilsendt info om uddannelsen

Få kursusmateriale i din inbox
Du modtager materiale på mail

kpmg logohorten logoamrop logoamrop logo

Få papir på dine kompetencer som erfarent bestyrelsesmedlem

Den intensive Advanced Bestyrelsesuddannelse er til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har flere års bestyrelseserfaring, men samtidig har ambitioner om at blive endnu bedre i deres bestyrelsesarbejde.

Advanced Board Certificate er udviklet i et eksklusivt samarbejde med KPMG.

På de 2 første dage skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. På den 3. dag testes du i vores unikke bestyrelsessimulationsspil, The Stakeholder Game.

 • Indsigt fra professionelle bestyrelsesformænd
 • Fokus på bestyrelsesformandens rolle
 • Fokus på praktisk erfaring og ledelse af bestyrelser
 • Fokus på dialog med direktion og aktionærer/ejerkreds
 • Selektiv optagelse til eksklusivt forløb
 • Vidensudveksling med ligesindede sparringspartnere
Brian Mikkelsen

OM BESTYRELSESFORSIKRINGEN

“Jeg har tegnet en bestyrelsesforsikring hos Board Assure, da den dækker de udfordringer, jeg som bestyrelsesmedlem kan stå overfor. Samtidig er den genforsikret hos Lloyds med en A+ rating”

Brian Mikkelsen
Administrerende direktør hos Dansk Erhverv

Martin Thorborg

OM BESTYRELSESUDDANNELSEN

“Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor foredragsholderne havde et meget højt niveau – Value for Money. 5 ud af 5 Stjerner”

Martin Thorborg
Iværksætter

Lars Christian Brask

OM BOARD FORUM

“I Board Forum mødes vi for at blive klogere på de seneste tendenser og udvikling i bestyrelseslokalerne. Vi går fra et møde i Board Forum med større indsigt end da vi kom”

Lars-Christian Brask
Professionel bestyrelsesformand og Board Forum facilitator

Karina

OM ADVANCED BOARD CERTIFICATE

“Jeg synes at ”Advanced Board Certificate” uddannelsen er utrolig relevant og givende. Den tillærte viden fra uddannelsen kunne jeg bruge allerede fra dagen efter”

Karina Boldsen
Professionelt bestyrelsesmedlem

Uddannelsens opbygning

  Advanced Board Certificates første dag lægger ud med et fokus på bestyrelsens skærpede ansvar og økonomiske ABC – hvilke styringsredskaber skal formanden og bestyrelsen benytte til at have den overordnede kontrol med virksomheden?

  Derefter vil professionelle bestyrelsesformænd undervise i dynamikken og samspillet imellem bestyrelsen og direktionen samt bestyrelsen og ejerne. Samtidig tager uddannelsesdagen en 360 graders vinkel og ser på ejernes og direktionens syn på bestyrelsen.

 • Første uddannelsesdag

 • Anden dagen sætter fokus på det erfarne bestyrelsesmedlems aktive rolle i strategiprocessen samt rekrutteringsprocessen, når det handler om at stille det rigtige bestyrelsesteam.

  Uddannelsesdagen giver også et fortroligt indblik og sparring i emnet Chairman Confidential, hvor vi med en erfaren formand kommer ind på eksempler og håndteringer fra det virkelig liv.

 • Anden uddannelsesdag

 • På tredjedagen afholdes et specialudviklet simulationsspil, The Stakeholder Game, som tester deltagernes overblik. Spillet giver deltagerne et billede af bestyrelsens rolle og en overordnet forståelse af en virksomheds stakeholders.

  Et godt bestyrelsesmedlem skal være i stand til at sørge for samarbejde mellem bestyrelsen, ejere, direktion og eksterne rådgivere.

  Test dette samarbejde af i en avanceret case, hvor vi går til emnet strategisk og professionelt med praktiske og resultatorienterede ledelsesredskaber.

 • Tredje uddannelsesdag

 • Mere om Advanced Board Certificate

  Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at forsikre danske bestyrelsesmedlemmer og direktører mod det stigende ledelsesansvar, de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven.

  Hvorfor Advanced Board Certificate?

  Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at forsikre danske bestyrelsesmedlemmer og direktører mod det stigende ledelsesansvar, de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du aktivt løfter bestyrelsesopgaven.

  Den eksklusive Advanced Bestyrelsesuddannelse er udviklet i samarbejde med KPMG. På uddannelsen undervises du af professionelle og toneangivende bestyrelsesformænd og adm. direktører.

  Alle underviserne på bestyrelsesuddannelsen er særligt udvalgt for deres betydelige praktiske erfaring med bestyrelsesrollen og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. For at sikre en så høj kvalitet som muligt opdaterer vi løbende underviserne for derved at have det mest optimale uddannelsesprogram.

  Lokation og overnatning

  Board Assures Advanced bestyrelsesuddannelse afholdes i professionelle omgivelser hos KPMG på Dampfærgevej i København.

  Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, har Board Assure en firmaaftale med ARP-HANSEN HOTEL GROUP, hvilket gælder til hhv. Tivoli Hotel og Copenhagen Island samt deres to Wakeup Copenhagen-hoteller.

  Styrk dit netværk

  I forbindelse med uddannelsen afholder vi den første aften en netværksmiddag, hvor I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende over en 3 retters middag med tilhørende vinmenu.

  Efter uddannelsen bliver du tilknyttet vores alumninetværk, hvor du vil blive inviteret til to årlige arrangementer, som afholdes i samarbejde med vores samarbejdspartnere, KPMG, Horten og Amrop. Arrangementerne vil have fokus på tidens tendenser inden for bestyrelsesarbejde, så du hele tiden er opdateret i dit bestyrelsesarbejde. Her vil I samtidig få mulighed for at møde de tidligere deltagere fra vores bestyrelsesuddannelser.

  Vi tilbyder også...

  Udover Advanced Board Certificate til erfarne bestyrelsesmedlemmer tilbyder Board Assure en intensiv bestyrelsessuddannelse i det grundlæggende bestyrelsesarbejde til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har ambitioner om at blive bedre i deres bestyrelsesarbejde eller sidder klar til at komme i gang med bestyrelsesarbejde.

  Board Assure tilbyder desuden bestyrelsesforsikring til bestyrelsesmedlemmer for at afdække deres risiko. Vores personlige bestyrelsesforsikring er unik, idet den dækker et ubegrænset antal bestyrelsesposter.

  Få tilsendt info om uddannelsen

  Vi kontakter dig inden for 24 timer

  Bestil materiale her

  Board Assure A/S

  Telefon: +45 71 20 00 00
  E-mail: board@board.dk

  Dronning Olgas Vej 26 2000 Frederiksberg

  Kontakt os

  Vi svarer dig indenfor 24 timer på hverdage