Vi har kontakten
til mere end 1.000

bestyrelseskandidater

Vi arbejder for at styrke det vitale bestyrelsesarbejde i Danmark. Vi har uddannet mere end 1.000 direktører og bestyrelsesmedlemmer på vores bestyrelsesuddannelser, og har flere hundrede medlemmer af vores professionelle bestyrelsesnetværk.

Skal vi hjælpe dig med at finde passende kandidater, så søg her – kvit og frit.

Mere end 1.000 kvalificerede kandidater

Vi finder dit næste bestyrelsesmedlem blandt de mere end 1.000 kandidater, som har været igennem vores Board Certificate eller som er tilknyttet vores Board Forum.

Når du har beskrevet, hvilken type bestyrelsesmedlem du søger, foretager vi en vurdering og kontakter et udvalg af kandidater. Kandidaterne ansøger herefter direkte til jer, og du står selv for at sortere og interviewe.

Det er helt uforpligtende og gratis for jer.

Hvem søger du?

Beskriv det bestyrelsesmedlem du ønskerInden for 7 dage vil du normalt begynde at modtage henvendelser fra interesserede kandidater.

Mere om bestyrelsesformidling

Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at forsikre og uddanne danske bestyrelsesmedlemmer og direktører, så de står stærkt og sikkert, når de løfter bestyrelsesopgaven. Vi kan derfor også hjælpe med at formidle dygtige kandidater til jeres bestyrelse.

Hvordan kan servicen være gratis?

I Board Assure arbejder vi for at styrke bestyrelsesarbejdet i Danmark gennem vores bestyrelsesuddannelser og bestyrelsesforum. Vi vil gerne gennem vores medlemmer øge kompetencerne og værdien i bestyrelser, hvorfor det er gratis for jer at benytte denne service.

Kan man takke nej til henvendelser?

I kan sagtens takke nej til henvendelser, hvis ikke I synes, der er et passende match.

Hvad gør os attraktiv for ansøgere?

Vi har mange forskellige kandidater med forskellige kompetencer, så hvad end I står overfor en turnaround, vækstrejse, internationalisering eller andet, så vil der være et passende match for flere af vores kandidater. Beskriv derfor jeres specifikke udfordringer, og hvad en bestyrelse kan skabe af værdi for netop jer.

Hvor lang tid går der før vi begynder at modtage henvendelser?

Inden for 7 dage vil du normalt begynde at modtage henvendelser fra interesserede kandidater, der er udvalgt og valideret af os.

Kan Board Assure holdes ansvarlig hvis samarbejdet mislykkedes

Board Assure hjælper kun med den indledende fase, hvor vi tager en vurdering og kontakter et udvalg af kandidater. Disse kandidater tager den videre dialog med jeres virksomhed, og Board Assure kan således ikke holdes ansvarlig for den videre dialog og samarbejde med bestyrelsesmedlemmerne. Vi bistår dog altid med hjælp igen til at finde nye bestyrelsesmedlemmner, såfremt samarbejdet mislykkes.

Hvad skal vi særligt være opmærksomme på?

Vær specifik på, hvad det er, I søger hos et bestyrelsesmedlem, så I får de helt rigtige kandidater for netop jeres virksomhed.