Intensiv 3-dages
bestyrelsesuddannelse

På Board Certificate uddannes du af erfarne, professionelle bestyrelsesmedlemmer og eksperter. Det praktiske bestyrelsesarbejde er i fokus på den intensive uddannelse.

Afholdes i København og Aarhus

Få tilsendt detaljeret program

Modtag materiale på mail
  Få papir på dine kompetencer med vores bestyrelsesuddannelse

  Board Certificate er udviklet I samarbejde med KPMG, Bech-Bruun og Danske Bank samt en række professionelle bestyrelsesmedlemmer.

  På de to første dage skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. På den tredje dag testes du i vores unikke bestyrelsessimulationsspil The Board Game.

  • Styrkede faglige kompetencer
  • Best practice-inspiration
  • Seneste tendenser
  • Intensivt 3-dages forløb
  • Undervisere på topniveau
  • +2.500 har allerede taget den

  Ikon til bestyrelsesuddannelse

  icon
  BOARD CERTIFICATE

  Få et indblik i vores bestyrelsesuddannelse Board Certificate

  Mere end 2.500 direktører og bestyrelsesmedlemmer har allerede gennemført vores bestyrelsesuddannelse. Styrk dine kompetencer med et Board Certificate.

  Bestil materiale
  Tre mænd i jakkesæt kigger på et dokument
  Brian Mikkelsen

  Brian Mikkelsen

  Adm. direktør, Dansk Erhverv

  OM BOARD ASSURE

  Jeg har tegnet en bestyrelsesforsikring hos Board Company, da den dækker de udfordringer, jeg som bestyrelsesmedlem kan stå overfor. Samtidig er den genforsikret hos Lloyds med en A+ rating”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Frederik M. Braun

  Direktør, Microsoft

  OM BOARD CERTIFICATE

  Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor underviserne havde et meget højt niveau. Et stærkt fundament for ethvert bestyrelsesmedlem”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Lisa Pontoppidan (Professionelt bestyrelsesmedlem)

  Lisa Pontoppidan

  Professionelt bestyrelsesmedlem

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Jeg har valgt at tage et Board Certifi cate, da det er et intensivt forløb på 3 dage – med fokus på praktisk bestyrelsesarbejde og undervisere på topniveau”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Lars Christian Brask

  Lars-Christian Brask

  Professionel bestyrelsesformand

  OM BOARD FORUM

  I Board Forum mødes vi for at blive klogere på de seneste tendenser og udvikling i bestyrelseslokalerne. Vi går fra et møde i Board Forum med større indsigt end da vi kom”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Uddannelsens opbygning

  På første dag af bestyrelsesuddannelsen skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. Stærke kompetencer fra Bech-Bruun og KPMG sætter fokus på bestyrelsens ansvar og økonomiske rolle. Du vil blive sat godt ind i bestyrelsens pligter, love og regler samt risikostyring, økonomistyring og rapportering.

  Når jura og økonomidelen i dit bestyrelsesarbejde er på plads, ser vi på det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Ved hjælp fra professionelle bestyrelsesmedlemmer dykker vi ned i, hvordan du skaber værdi i dit bestyrelsesarbejde – udover at have styr på økonomi og formalia.

  Anden dag på bestyrelsesuddannelsen sætter vi fokus på de forskellige discipliner inden for bestyrelsesarbejde, som du før eller siden vil arbejde med i dit bestyrelsesarbejde.

  Professionelle bestyrelsesmedlemmer og førende eksperter vil undervise i strategiprocessen, finansiering af vækst, køb og salg af virksomheder, bestyrelsens rolle i kommunikation, bestyrelsesrekruttering samt evaluering.

  På tredjedagen tester vi deltagerne i The Board Game, som er et specialudviklet interaktivt simulationsspil om professionelt bestyrelsesarbejde. Bestyrelsesspillet forløber som en avanceret case, hvori der indgår en række udfordringer, som tester deltagernes overblik og skærper deres evne til at håndtere kommercielle, strategiske, juridiske og økonomiske udfordringer og dilemmaer.

  Dagen giver også mulighed for fortroligt og risikofrit at afprøve de nye værktøjer, som du bliver præsenteret for på de to første dage.

  Mere om bestyrelsesuddannelsen

  Hos Board Company har vi siden 2011 arbejdet med bestyrelsesmedlemmer og kender til det stigende ledelsesansvar og krav af kompetencer, de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven.

  Baggrunden for uddannelsen

  Vores målsætning er at styrke dig som aktivt bestyrelsesmedlem. Hos Board Company har vi bygget en bestyrelsesuddannelse op omkring praktisk bestyrelsesarbejde med fokus på økonomi, strategi og værdiskabelse i bestyrelsesarbejdet. 

  Board Certificate giver dig de nødvendige værktøjer til at varetage kompliceret bestyrelsesarbejde og gør dig i stand til at være et endnu bedre og effektivt bestyrelsesmedlem – og samtidig minimere dit personlige erstatningsansvar.

  Vi har sammen med en række af Danmarks absolut førende rådgivere og virksomheder udviklet et intensivt uddannelsesprogram på det højeste faglige niveau.

  Underviserne på Board Certificate er særligt udvalgt for deres teoretiske viden samt betydelige praktiske erfaringer med
  bestyrelsesrollen og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. For at sikre en så høj kvalitet som muligt, ønsker vi kun at have
  de bedste inden for branchen til at undervise. Derfor opdaterer vi løbende de undervisere, som vi bruger på uddannelsen, så du kan være sikker på at være ajour med det nyeste viden indenfor bestyrelsesuddannelse – ikke blot på teori og lovgivning.

  Lokation og overnatning

  Board Certificate bestyrelsesuddannelse afholdes både i København og Aarhus, i flotte og professionelle omgivelser med gode transport og parkeringsmuligheder.

  Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, har Board Company lukrative aftaler med Crowne Plaza Copenhagen Towers, København samt Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

  Vi tilbyder også …

  Udover bestyrelsesuddannelse, har du mulighed for at blive en del af vores bestyrelsesforum (Board Forum) – et eksklusivt bestyrelsesforum til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at få indsigt i de nyeste tendenser i bestyrelsesarbejdet, samt optimere deres netværk indenfor bestyrelseskredse gennem de 8 årlige arrangementer.

  Board Company tilbyder desuden bestyrelsesforsikringen (Board Assure) til bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at afdække deres risiko. Vores personlige bestyrelsesforsikring er unik, idet den dækker et ubegrænset antal bestyrelsesposter.

  Få tilsendt info om uddannelsen

  Vi kontakter dig inden for 24 timer

  Bestil materiale her

  Board Company

  Telefon: +45 71 20 00 00
  E-mail: board@board.dk

  Nørre Voldgade 96
  1358 København K

  Kontakt os

   Vi svarer dig indenfor 24 timer på hverdage