Intensiv 3-dages
bestyrelsesuddannelse

På Board Certificate uddannes du af erfarne, professionelle bestyrelsesmedlemmer og eksperter. Det praktiske bestyrelsesarbejde er i fokus på den intensive uddannelse.

Afholdes i København og Aarhus

I samarbejde med

Få tilsendt detaljeret program

Modtag materiale på mail
  Få papir på dine kompetencer med vores bestyrelsesuddannelse

  Board Certificate er udviklet I samarbejde med KPMG, Bech-Bruun og Danske Bank samt en række professionelle bestyrelsesmedlemmer.

  På de to første dage skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. På den tredje dag testes du i vores unikke bestyrelsessimulationsspil The Board Game.

  • Styrkede faglige kompetencer
  • Best practice-inspiration
  • Seneste tendenser
  • Intensivt 3-dages forløb
  • Undervisere på topniveau
  • +5.000 har allerede taget den i Europa
  icon
  BOARD CERTIFICATE

  Få et indblik i vores bestyrelsesuddannelse Board Certificate

  Mere end 5.000 europæiske direktører og bestyrelsesmedlemmer har allerede gennemført vores bestyrelsesuddannelse. Styrk dine kompetencer med et Board Certificate.

  Bestil materiale
  Underviser på scenen

  Klaus Rytz

  Bestyrelsesformand & Partner, KPMG

  ADVANCED BOARD PROGRAM

  “En unik mulighed for at lære fra verdenskendte professorer fra Columbia Business School og amerikanske erhvervsprofiler. Et program jeg varmt kan anbefale til erfarne bestyrelsesmedlemmer”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Frederik M. Braun

  Direktør, Microsoft

  OM BOARD CERTIFICATE

  Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor underviserne havde et meget højt niveau. Et stærkt fundament for ethvert bestyrelsesmedlem”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Kristine Cholewa

  Partner, Amrop

  OM M&A CERTIFICATE

  “At forstå processen omkring køb og salg af virksomheder, er blevet en vigtig del af en topleders værktøjskasse. Adgang til den seneste viden og et stærkt netværk er afgørende

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Lars Christian Brask

  Lars-Christian Brask

  Professionel bestyrelsesformand

  OM BOARD FORUM

  I Board Forum mødes vi for at blive klogere på de seneste tendenser og udvikling i bestyrelseslokalerne. Vi går fra et møde i Board Forum med større indsigt end da vi kom”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Uddannelsens opbygning

  På første dag af bestyrelsesuddannelsen skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. Stærke kompetencer fra Bech-Bruun og KPMG sætter fokus på bestyrelsens ansvar og økonomiske rolle. Du vil blive sat godt ind i bestyrelsens pligter, love og regler samt risikostyring, økonomistyring og rapportering.

  Når jura og økonomidelen i dit bestyrelsesarbejde er på plads, ser vi på det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Ved hjælp fra professionelle bestyrelsesmedlemmer dykker vi ned i, hvordan du skaber værdi i dit bestyrelsesarbejde – udover at have styr på økonomi og formalia.

  Anden dag på bestyrelsesuddannelsen sætter vi fokus på de forskellige discipliner inden for bestyrelsesarbejde, som du før eller siden vil arbejde med i dit bestyrelsesarbejde.

  Professionelle bestyrelsesmedlemmer og førende eksperter vil undervise i strategiprocessen, finansiering af vækst, køb og salg af virksomheder, bestyrelsens rolle i kommunikation, bestyrelsesrekruttering samt evaluering.

  På tredjedagen tester vi deltagerne i The Board Game, som er et specialudviklet interaktivt simulationsspil om professionelt bestyrelsesarbejde. Bestyrelsesspillet forløber som en avanceret case, hvori der indgår en række udfordringer, som tester deltagernes overblik og skærper deres evne til at håndtere kommercielle, strategiske, juridiske og økonomiske udfordringer og dilemmaer.

  Dagen giver også mulighed for fortroligt og risikofrit at afprøve de nye værktøjer, som du bliver præsenteret for på de to første dage.

  Erfarne og kompetente undervisere

  Uddannelsen tager udgangspunkt i praktisk anvendelighed og præsenteres af nogle af landets førende topchefer og eksperter.

  Lars Marcher

  Professionelt
  bestyrelsesmedlem
  Lars Marcher har i sin mere end 35-årige karriere stået i spidsen for danske og internationale virksomheder i både Asien, USA og Europa. Senest som President og CEO ved Ambu A/S. I dag sidder han i såvel internationale som danske bestyrelser samt rådgivning til nogle af verdens største Healthcare virksomheder i USA og Europa.

  Anne Buhl Bjelke

  Bestyrelsesformand
  Bech-Bruun
  Anne Buhl Bjelke er bestyrelsesformand i Bech-Bruun og specialist i forsikringsret og konfliktløsning. Som en erfaren procedør, har hun med overbevisning ført en lang række sager, herunder professions-, bestyrelses-, og produktansvar. Anne er optaget som ”Leading individual” af The Legal500 inden for konfliktløsning i 2021.

  Jesper Lok

  Professionelt
  bestyrelsesmedlem
  Jesper Lok var en del af Mærsk i 25 år, herunder udstationeringer til Asien, Mellemøsten samt Afrika. Senere som adm. direktør i DSB. Men siden 2014 har han fokuseret på bestyrelsesarbejde og strategisk rådgivning. Bestyrelsesporteføljen omfatter bl.a. Formandsposter i Dagrofa, Nature Energy, Vestergaard og UNICEF.

  Reinholdt Schultz

  Adm. direktør & Partner
  Mannov
  Reinholdt Schultz har mere end 20 års erfaring i at løfte virksomheders strategiske kommunikation til nye højder. Med sin ekspertise og erfaring i krisehåndtering, relationsopbygning og CSR både i dansk og internationalt regi, har han stået bag flere visionære løsninger.

  Natasha Friis Saxberg

  Adm. direktør
  IT-branchen
  Natasha Friis Saxberg er digital strateg, serieiværksætter og forfatter. Hun har i mere end 25 år beskæftiget sig med teknologi og innovation på strategisk niveau, og er flere gange blevet nomineret som en af de mest indflydelsesrige kvinder i den europæiske tech-industri.

  Jørgen Bardenfleth

  Professionelt
  bestyrelsesmedlem
  Jørgen Bardenfleth har i en årrække været adm. direktør for først HP og senere Microsoft. I dag sidder han i bestyrelsen for en lang række virksomheder - herunder: EG A/S, Lyngsøe Systems, Symbion, DHI Group, Adactit, BØRNEfonden, Minerva, m.fl. Desuden har Jørgen siddet i Regeringens Globaliseringsråd.

  Jens Wittrup Willumsen

  Professionelt
  bestyrelsesmedlem
  Jens Wittrup Willumsen er til daglig selvstændig venturekapitalist og professionelt bestyrelsesmedlem. Karrieren vidner om flere tunge erhvervsposter, samt en bestyrelsesportefølje, der omfatter formandsposter i blandt andet Air Greenland A/S, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse samt Visit Denmark.

  Klaus Rytz

  Partner og Bestyrelsesformand
  KPMG
  Klaus Rytz er Partner og Bestyrelsesformand hos KPMG og har mere end 20 års erfaring med samarbejdet mellem bestyrelse og revisor i både små- og mellemstore virksomheder samt børsnoterede virksomheder. Udover sit virke som revisor, sidder Klaus i Advisory Board for cand.merc.aud.-uddannelsen på CBS.

  Claus Schrøder

  Underdirektør
  Danske Bank
  Claus Schrøder er ansvarlig for kreditgivning til Danske Banks større virksomhedskunder i Skandinavien. Claus har de sidste godt 15 år arbejdet med alle typer erhvervskunder i Danske Bank fra såvel kunde- som kreditsiden, og er derfor en af de førende eksperter indenfor tilrettelæggelse af kapitalstruktur og finansiering af vækst.

  Anders Eriknauer

  Managing Partner
  Nordic M&A
  Anders Eriknauer har mere end 30 års erfaring i M&A og rådgiver danske og udenlandske virksomheder om køb og salg af virksomheder. Med en baggrund fra KPMG og Deloitte stiftede han i 2008 Nordic M&A, der i løbet af de sidste 10 år er blevet en af de førende M&A rådgivere i Danmark.

  Claus Berner Nielsen

  Partner
  Bech-Bruun
  Claus Berner Nielsen er en kendt profil inden for M&A-markedet, og er specialiseret i selskabsret og bestyrelsesarbejde. Som rådgiver er Claus kendt for sin dybe og brede juridiske indsigt kombineret med kommerciel forståelse og strategiske kompetencer, hvilket gør ham til en eftertragtet rådgiver i forhandlingssituationer.

  Ulrik Nottelmann

  Adm. direktør
  UNSC
  Ulrik Nottelmann er cand. Jur. og har i mange år beskæftiget sig med avanceret rådgivning indenfor analyse og finansiering af forsikringsbare risici i større nordeuropæiske selskaber. Erfaringerne herfra er basis for en række simulationsspil, hvor tungt teoretisk stof kombineres med praktiske dilemmaer.

  Lars-Christian Brask

  Professionelt bestyrelsesmedlem
  Lars-Christian Brask har 30 års erfaring fra nogle af verdens største investeringsbanker heriblandt Bank of America, UBS, Merrill Lynch og EFG Bank, hvor han har rapporteret til bestyrelsen som direktør. Lars-Christian er i dag bestyrelsesformand for 10 selskaber, der spænder fra IT, bygge & anlæg over konsulentbranchen og økologisk landbrug til produktionsvirksomhed.
  Mikkel Trabjerg Knudsen

  Mikkel Trabjerg Knudsen

  Partner
  KPMG
  Mikkel Trabjerg Knudsen er Partner hos KPMG i Aarhus og har mere end 15 års erfaring med samarbejdet mellem bestyrelse og revisor i både små- og mellemstore virksomheder herunder særligt indenfor detail, e-commerce, vækst samt produktion. Udover sit virke som revisor, er Mikkel eksaminator på statsautoriseret revisor uddannelsen. Samtidig sidder Klaus i Aftagerpanelet for cand.merc.aud.- uddannelsen på Aarhus Universitet.

  Mere om bestyrelsesuddannelsen

  Hos Board Company har vi siden 2011 arbejdet med bestyrelsesmedlemmer og kender til det stigende ledelsesansvar og krav af kompetencer, de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven.

  Baggrunden for uddannelsen

  Vores målsætning er at styrke dig som aktivt bestyrelsesmedlem. Hos Board Company har vi bygget en bestyrelsesuddannelse op omkring praktisk bestyrelsesarbejde med fokus på økonomi, strategi og værdiskabelse i bestyrelsesarbejdet. 

  Board Certificate giver dig de nødvendige værktøjer til at varetage kompliceret bestyrelsesarbejde og gør dig i stand til at være et endnu bedre og effektivt bestyrelsesmedlem – og samtidig minimere dit personlige erstatningsansvar.

  Vi har sammen med en række af Danmarks absolut førende rådgivere og virksomheder udviklet et intensivt uddannelsesprogram på det højeste faglige niveau.

  Underviserne på Board Certificate er særligt udvalgt for deres teoretiske viden samt betydelige praktiske erfaringer med
  bestyrelsesrollen og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. For at sikre en så høj kvalitet som muligt, ønsker vi kun at have
  de bedste inden for branchen til at undervise. Derfor opdaterer vi løbende de undervisere, som vi bruger på uddannelsen, så du kan være sikker på at være ajour med det nyeste viden indenfor bestyrelsesuddannelse – ikke blot på teori og lovgivning.

  Lokation og overnatning

  Board Certificate bestyrelsesuddannelse afholdes både i København og Aarhus, i flotte og professionelle omgivelser med gode transport og parkeringsmuligheder.

  Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, har Board Company lukrative aftaler, som du kan benytte.

  Vi tilbyder også …

  Udover bestyrelsesuddannelse, har du mulighed for at blive en del af vores bestyrelsesforum (Board Forum) – et eksklusivt bestyrelsesforum til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at få indsigt i de nyeste tendenser i bestyrelsesarbejdet, samt optimere deres netværk indenfor bestyrelseskredse gennem de 8 årlige arrangementer.

  Som et internationalt supplement tilbyder Board Company den internationale bestyrelsesuddannelse Advanced Board Program. Uddannelsen afholdes på den verdenskendte Columbia Business School i New York og varer 5 intensive dage.

  Få tilsendt info om uddannelsen

  Vi kontakter dig inden for 24 timer

  Bestil materiale her

  Board Company

  Telefon: +45 71 20 00 00
  E-mail: board@board.dk

  Nørre Voldgade 96
  1358 København K

  Kontakt os

   Vi svarer dig indenfor 24 timer på hverdage