Intensiv 3-dages
Bestyrelsesuddannelse

På Board Certificate uddannes du af erfarne, professionelle bestyrelsesmedlemmer og eksperter. Det praktiske bestyrelsesarbejde er i fokus på den intensive uddannelse.

Få tilsendt info om uddannelsen

Få uddannelsesmateriale i din inbox
Du modtager materiale på mail

kpmg logohorten logoamrop logoamrop logo

Få papir på dine bestyrelseskompetencer
med Board Certificate

Board Certificate er udviklet I samarbejde med KPMG, Horten og Amrop samt en række professionelle bestyrelsesmedlemmer.

På de 2 første dage skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. På den 3. dag testes du i vores unikke bestyrelsessimulationsspil The Board Game.

 • Styrkede faglige kompetencer
 • Best practice-inspiration
 • Seneste tendenser
 • Konkrete arbejdsredskaber
 • Seneste lovgivning
 • Medlem af alumninetværk

Brian Mikkelsen

OM BESTYRELSESFORSIKRINGEN

“Jeg har tegnet en bestyrelsesforsikring hos Board Assure, da den dækker de udfordringer, jeg som bestyrelsesmedlem kan stå overfor. Samtidig er den genforsikret hos Lloyds med en A+ rating”

Brian Mikkelsen
Administrerende direktør hos Dansk Erhverv

Martin Thorborg

OM BESTYRELSESUDDANNELSEN

“Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor foredragsholderne havde et meget højt niveau – Value for Money. 5 ud af 5 Stjerner”

Martin Thorborg
Iværksætter

Karina

OM ADVANCED BOARD CERTIFICATE

“Jeg synes at ”Advanced Board Certificate” uddannelsen er utrolig relevant og givende. Den tillærte viden fra uddannelsen kunne jeg bruge allerede fra dagen efter”

Karina Boldsen
Professionelt bestyrelsesmedlem

Lars Christian Brask

OM BOARD FORUM

“I Board Forum mødes vi for at blive klogere på de seneste tendenser og udvikling i bestyrelseslokalerne. Vi går fra et møde i Board Forum med større indsigt end da vi kom”

Lars-Christian Brask
Professionel bestyrelsesformand og Board Forum facilitator

UDDANNELSE / VIDEO

Få et indblik i vores bestyrelsesuddannelse Board Certificate

Mere end 1000 direktører og bestyrelsesmedlemmer har allerede gennemført vores bestyrelsesuddannelse. Styrk dine kompetencer NU med et Board Certificate.

Bestil materiale
Tre mænd i jakkesæt kigger på et dokument

Uddannelsens opbygning

  På første uddannelsesdag skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. Stærke kompetencer fra Horten og KPMG sætter fokus på bestyrelsens ansvar og økonomiske rolle. Du vil blive sat godt ind i bestyrelsens pligter, love og regler samt risikostyring, økonomistyring og rapportering.

  Når jura og økonomidelen i dit bestyrelsesarbejde er på plads, ser vi ind på det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Ved hjælp fra professionelle bestyrelsesmedlemmer ser vi på, hvordan du skaber værdi i dit bestyrelsesarbejde – udover at have styr på økonomi og formalia.

 • Første uddannelsesdag

 • På anden uddannelsesdag sætter vi fokus på de forskellige discipliner inden for bestyrelsesarbejde, som du før eller siden vil arbejde med i dit bestyrelsesarbejde.

  Professionelle bestyrelsesmedlemmer og førende eksperter vil undervise i strategiprocessen, finansiering af vækst, køb og salg af virksomheder, bestyrelsens rolle i kommunikation, bestyrelsesrekruttering og evaluering mv.

 • Anden uddannelsesdag

 • På tredjedagen tester vi deltagerne i The Board Game, som er et specialudviklet interaktivt simulationsspil om professionelt bestyrelsesarbejde. Bestyrelsesspillet forløber som en avanceret case, hvori der indgår en række udfordringer, som tester deltagernes overblik og skærper evnen til at håndtere kommercielle, strategiske, juridiske og økonomiske udfordringer og dilemmaer.

  Dagen giver også mulighed for fortroligt og risikofrit at afprøve de nye værktøjer, som du bliver præsenteret for på de to første dage.

 • Tredje uddannelsesdag

 • Mere om bestyrelsesuddannelsen

  Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at forsikre danske bestyrelsesmedlemmer og direktører mod det stigende ledelsesansvar, de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven.

  Baggrunden for uddannelsen

  Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at forsikre danske bestyrelsesmedlemmer og direktører mod det stigende ledelsesansvar, de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven.

  En god bestyrelsesuddannelse giver dig de nødvendige værktøjer og gør dig i stand til at være et endnu bedre og effektivt bestyrelsesmedlem – og samtidig minimere dit personlige erstatningsansvar.

  Vi har sammen med en række af Danmarks absolut førende rådgivere og virksomheder udviklet en kort og intensiv bestyrelsesuddannelse på højeste faglige niveau.

  Uddannelsen varetages af landets dygtigste eksperter og erfarne bestyrelsesformænd og tager udgangspunkt i det praktiske bestyrelsesarbejde – ikke blot teori og lovgivning.

  Lokation og overnatning

  Board Assures bestyrelsesuddannelse afholdes på Comwell Conference, ved Bella Sky, i flotte og professionelle omgivelser med direkte forbindelser til indre København.

  Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, har Board Assure en firmaaftale med ARP-HANSEN HOTEL GROUP, hvilket gælder til hhv. Tivoli Hotel og Copenhagen Island samt deres to Wakeup Copenhagen-hoteller.

  Styrk dit netværk

  I forbindelse med uddannelsen afholder vi den første aften en netværksmiddag på IDA Mødecenter, hvor I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende over en 3 retters middag med tilhørende vinmenu.

  Efter uddannelsen bliver du tilknyttet vores alumninetværk, hvor du vil blive inviteret til to årlige arrangementer, som afholdes i samarbejde med vores samarbejdspartnere, KPMG, Horten og Amrop. Arrangementerne vil have fokus på tidens tendenser inden for bestyrelsesarbejde, så du hele tiden er opdateret i dit bestyrelsesarbejde. Her vil I samtidig få mulighed for at møde de tidligere deltagere fra bestyrelsesuddannelsen.

  Vi tilbyder også...

  Udover Board Certificate til direktører og bestyrelsesmedlemmer tilbyder Board Assure et eksklusivt bestyrelsesforum til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at få indsigt i de nyeste tendenser i bestyrelsesarbejdet, samt optimere deres netværk indenfor bestyrelseskredse.

  Board Assure tilbyder desuden bestyrelsesforsikring til bestyrelsesmedlemmer for at afdække deres risiko. Vores personlige bestyrelsesforsikring er unik, idet den dækker et ubegrænset antal bestyrelsesposter.

  Få tilsendt info om Bestyrelsesuddannelsen

  Vi kontakter dig inden for 24 timer

  Bestil materiale her

  Board Assure A/S

  Telefon: +45 71 20 00 00
  E-mail: board@board.dk

  Dronning Olgas Vej 26 2000 Frederiksberg

  Kontakt os

  Vi svarer dig indenfor 24 timer på hverdage