Eksklusiv
Formandsuddannelse

Uddannelsen er eksklusivt for personer med bestyrelseserfaring.

Uddannelsen varetages af professionelle og toneangivende bestyrelsesformænd og erfarne eksperter i bestyrelsesanliggender.

Få tilsendt info om uddannelsen

Få kursusmateriale i din inbox
Du modtager materiale på mail

kpmg logohorten logoamrop logoamrop logo

Få papir på dine kompetencer som
bestyrelsesformand

Den intensive bestyrelsesformandsuddannelse er til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har ambitioner om at blive endnu bedre i deres bestyrelsesarbejde og enten sidder i eller er klar til at indtage formandsstolen.

Chairmans Certificate er udviklet i et eksklusivt samarbejde med KPMG.

På de 2 første dage skabes fundamentet for din formandsrolle. På den 3. dag testes du i vores unikke bestyrelsessimulationsspil, The Stakeholder Game.

 • Indsigt fra professionelle bestyrelsesformænd
 • Fokus på bestyrelsesformandens rolle
 • Fokus på praktisk erfaring og ledelse af bestyrelser
 • Fokus på dialog med direktion og aktionærer/ejerkreds
 • Selektiv optagelse til eksklusivt forløb
 • Vidensudveksling med ligesindede sparringspartnere
Brian Mikkelsen

OM BESTYRELSESFORSIKRINGEN

“Jeg har tegnet en bestyrelsesforsikring hos Board Assure, da den dækker de udfordringer, jeg som bestyrelsesmedlem kan stå overfor. Samtidig er den genforsikret hos Lloyds med en A+ rating”

Brian Mikkelsen
Administrerende direktør hos Dansk Erhverv

Martin Thorborg

OM BESTYRELSESUDDANNELSEN

“Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor foredragsholderne havde et meget højt niveau – Value for Money. 5 ud af 5 Stjerner”

Martin Thorborg
Iværksætter

Lisa Pontoppidan

OM BESTYRELSESUDDANNELSEN

“Jeg valgte Board Certificate, da det er et intensivt forløb på 3 dage – med fokus på praktisk bestyrelsesarbejde og undervisere på topniveau. Et inspirerende forløb med ligeværdige sparringspartnere”

Lisa Pontoppidan
Adm. direktør Ceva Animal Health A/S

Lars Christian Brask

OM BESTYRELSESFORMANDSUDDANNELSEN

“Indsigtsfulde oplæg fra branchens dygtigste, som giver selv erfarne formænd m/k noget med hjem”

Lars-Christian Brask
Professionel bestyrelsesformand

Uddannelsens opbygning

  Formandsuddannelsens første dag lægger ud med et fokus på formandens skærpede ansvar og økonomiske ABC – hvilke styringsredskaber skal formanden benytte til at have den overordnede kontrol med virksomheden?

  Derefter vil professionelle bestyrelsesformænd undervise i dynamikken og samspillet imellem formanden og CEO samt formanden og ejerne. Samtidig tager uddannelsesdagen en 360 graders vinkel og ser på ejernes og CEO’s syn på formanden.

 • Første uddannelsesdag

 • Formandsuddannelsens anden dag sætter fokus på bestyrelsesformandens aktive rolle i strategiprocessen samt rekrutteringsprocessen, når det handler om at stille det rigtige bestyrelsesteam.

  Uddannelsesdagen giver også et fortroligt indblik og sparring i emnet Chairman Confidential, hvor vi med en erfaren formand kommer ind på eksempler og håndteringer fra det virkelig liv.

 • Anden uddannelsesdag

 • På tredjedagen afholdes et specialudviklet simulationsspil, The Stakeholder Game, som tester deltagernes overblik. Spillet giver deltagerne et billede af formandens rolle og en overordnet forståelse af en virksomheds stakeholders.

  Formanden skal være i stand til at sørge for samarbejde mellem bestyrelsen, ejere, direktion og eksterne rådgivere.

  Test dette samarbejde af i en avanceret case, hvor vi går til emnet strategisk og professionelt med praktiske og resultatorienterede ledelsesredskaber.

 • Tredje uddannelsesdag

 • Mere om formandssuddannelsen

  Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at forsikre danske bestyrelsesmedlemmer og direktører mod det stigende ledelsesansvar, de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven som formand.

  Hvorfor Chairmans Certificate?

  Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at forsikre danske bestyrelsesmedlemmer og direktører mod det stigende ledelsesansvar, de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven som formand.

  Den eksklusive bestyrelsesformandsuddannelse er udviklet i samarbejde med KPMG. På uddannelsen undervises du af professionelle og toneangivende bestyrelsesformænd og adm. direktører.

  Alle underviserne på bestyrelsesuddannelsen er særligt udvalgt for deres betydelige praktiske erfaring med bestyrelsesrollen og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. For at sikre en så høj kvalitet som muligt opdaterer vi løbende underviserne for derved at have det mest optimale uddannelsesprogram.

  Lokation og overnatning

  Board Assures formandsuddannelse afholdes i professionelle omgivelser hos KPMG på Dampfærgevej i København.

  Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, har Board Assure en firmaaftale med ARP-HANSEN HOTEL GROUP, hvilket gælder til hhv. Tivoli Hotel og Copenhagen Island samt deres to Wakeup Copenhagen-hoteller.

  Styrk dit netværk

  I forbindelse med uddannelsen afholder vi den første aften en netværksmiddag, hvor I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende over en 3 retters middag med tilhørende vinmenu.

  Efter uddannelsen bliver du tilknyttet vores alumninetværk, hvor du vil blive inviteret til to årlige arrangementer, som afholdes i samarbejde med vores samarbejdspartnere, KPMG, Horten og Amrop. Arrangementerne vil have fokus på tidens tendenser inden for bestyrelsesarbejde, så du hele tiden er opdateret i dit bestyrelsesarbejde. Her vil I samtidig få mulighed for at møde de tidligere deltagere fra vores bestyrelsesuddannelser.

  Vi tilbyder også...

  Udover Chairmans Certificate til bestyrelsesmedlemmer og formænd tilbyder Board Assure en intensiv bestyrelsessuddannelse i det grundlæggende bestyrelsesarbejde til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har ambitioner om at blive bedre i deres bestyrelsesarbejde eller sidder klar til at komme i gang med bestyrelsesarbejde.

  Board Assure tilbyder desuden bestyrelsesforsikring til bestyrelsesmedlemmer for at afdække deres risiko. Vores personlige bestyrelsesforsikring er unik, idet den dækker et ubegrænset antal bestyrelsesposter.

  Få tilsendt info om formandsuddannelsen

  Vi kontakter dig inden for 24 timer

  Bestil materiale her

  Board Assure A/S

  Telefon: +45 71 20 00 00
  E-mail: board@board.dk

  Højbro Plads 10 1200 København K

  Kontakt os
  Vi svarer dig indenfor 24 timer på hverdage