Board Forum

Board Forum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, og samtidig holde dig opdateret med  den bedste indsigt i de nyeste tendenser i bestyrelsesarbejdet.

Næste arrangement

3. februar 2021

Webinar

Få tilsendt fuldt program & mere information

Modtag program i din inbox
Du modtager materiale på mail

kpmg logohorten logoamrop logoamrop logo

Få adgang til eksklusivt bestyrelsesforum

Vi har sammen med en række af Danmarks absolut førende virksomheder etableret et bestyrelsesforum, hvor medlemmerne får mulighed for at få den bedste indsigt i de nyeste tendenser i bestyrelsesarbejdet kombineret med uformelle sammenkomster.

  • 8 årlige vidensarrangementer
  • Byg relationer med de andre medlemmer
  • Skab relationer i bestyrelsesarbejdet
  • Fortsæt din faglige udvikling
  • Få sparring omkring bestyrelsesarbejde
  • Få inspiration og indsigt
  • Adgang til bestyrelseskredse
  • Forøg dine muligheder for bestyrelsesposter

Brian Mikkelsen

OM BESTYRELSESFORSIKRINGEN

“Jeg har tegnet en bestyrelsesforsikring hos Board Assure, da den dækker de udfordringer, jeg som bestyrelsesmedlem kan stå overfor. Samtidig er den genforsikret hos Lloyds med en A+ rating”

Brian Mikkelsen
Administrerende direktør hos Dansk Erhverv

Martin Thorborg

OM BESTYRELSESUDDANNELSEN

“Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor foredragsholderne havde et meget højt niveau – Value for Money. 5 ud af 5 Stjerner”

Martin Thorborg
Iværksætter

Lars Christian Brask

OM BOARD FORUM

“I Board Forum mødes vi for at blive klogere på de seneste tendenser og udvikling i bestyrelseslokalerne. Vi går fra et møde i Board Forum med større indsigt end da vi kom”

Lars-Christian Brask
Professionel bestyrelsesformand og Board Forum facilitator

Karina

OM ADVANCED BOARD CERTIFICATE

“Jeg synes at ”Advanced Board Certificate” uddannelsen er utrolig relevant og givende. Den tillærte viden fra uddannelsen kunne jeg bruge allerede fra dagen efter”

Karina Boldsen
Professionelt bestyrelsesmedlem

Næste arrangement

3. februar 2021

Webinar

COVID-19 Topmøde

COVID-19 har forårsaget turbulens og usikkerhed hos erhvervslivet i et hidtil uset omfang. I et ekspertpanel sætter vi fokus på COVID-19’s påvirkning af samfund og erhvervsliv samt bud på, hvordan vi kommer tilbage på vækstsporet.

Med i panelet sidder Brian Mikkelsen, Adm. direktør fra Dansk Erhverv, Lars Rohde, Nationalbankdirektør, Lars Løkke Rasmussen, fhv. Statsminister, Jeppe Christensen, Adm. direktør fra Maj Invest, Søren Pape Poulsen fra Det Konservative Folkeparti samt Daria Krivonos, Adm. direktør fra Institut for Fremtidsforskning.

Kommende arrangementer

Som medlem i Board Forum får du mulighed for at styrke dit nuværende og fremtidige bestyrelsesarbejde med en række vidensarrangementer. Du vil ligeledes møde en række spændende og ligesindede sparringspartnere.

COVID-19 Topmøde

3/2 2021

COVID-19 har forårsaget turbulens og usikkerhed hos erhvervslivet i et hidtil uset omfang. I et ekspertpanel sætter vi fokus på COVID-19’s påvirkning af samfund og erhvervsliv samt bud på, hvordan vi kommer tilbage på vækstsporet.

Med i panelet sidder Brian Mikkelsen, Adm. direktør fra Dansk Erhverv, Lars Rohde, Nationalbankdirektør, Lars Løkke Rasmussen, fhv. Statsminister, Jeppe Christensen, Adm. direktør fra Maj Invest, Søren Pape Poulsen fra Det Konservative Folkeparti samt Daria Krivonos, Adm. direktør fra Institut for Fremtidsforskning.

Webinar

Sustainability

10/3 2021

Sustainability har de seneste år taget et stort spring ind i bestyrelseslokalet. Corporate sustainability er en stor del af stakeholder management og ikke blot en reporterende faktor. Vi ser på denne tendens, som alle ledere og bestyrelsesmedlemmer skal være opmærksomme på.

Salesforce

Vejen til bestyrelsen

13/4 2021

Interessen for bestyrelsesarbejde har aldrig været større, og flere og flere ønsker at gå bestyrelsesvejen enten som professionel bestyrelsesmedlem eller med en ekstern post eller to som supplement til det daglige arbejde. Vi ser nærmere på, hvordan du brander dig selv, og sætter dig selv i spil og øger muligheden for den næste post.

Board Assure

Den aktive bestyrelse

10/5 2021

Torben Ballegaard Sørensen har siden 2008 udelukkende fokuseret på bestyrelsesopgaver og har udgivet flere bøger om bestyrelsesarbejde, senest ”Når bestyrelsen skaber værdi”. På dagens arrangement vil Torben give sin vurdering på, hvorvidt en virksomhed har brug for en aktiv bestyrelse, og i så fald hvad en sådan bestyrelse skal fokusere på. Samtidig ser vi på, hvad de små virksomheder kan lære af de store og vice-versa.

Board Assure

Forretningsoptimering

24/8 2021

KPMG inviterer ind til et arrangement hos dem i efteråret med et højaktuelt emne indenfor forretningsoptimering.

KPMG

Fordeling af magten

28/9 2021

Et stærkt samspil mellem ejer, formand og direktion er essentielt for bestyrelsen. Søren Jonas Bruun er stifter af Gemstone Capital og har gennem mange år været involveret i krydsfeltet mellem ledelse, bestyrelse og ejere, og han vil give sit besyv på dette. Lars Marcher er tidligere President og CEO ved Ambu A/S. Han har en pragmatisk tilgang til bestyrelsens rolle både som ledelse og som bestyrelse og vil dele ud af sin mere end 30-års ledelseserfaring.

Board Assure

Language of Leadership

Efterår 2021

Gode evner til bogstavelig talt at kunne levere klar tale er vigtig for enhver succesrig erhvervsleder og bestyrelsesmedlem. Simon Lancaster, der har været taleskriver for Tony Blair, giver i denne session værktøjer til, hvordan du kan gøre din kommunikation mere engagerende, inspirerende og indflydelsesrig.

AVT

Mere om Board Forum

Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at klæde danske bestyrelsesmedlemmer og direktører på i deres arbejde og samtidig beskyttet dem mod det stigende ledelsesansvar, de bliver mødt med. Siden 2014 har vi uddannet over 1000 direktører og bestyrelsesmedlemmer på vores bestyrelsesuddannelser. Gennem vores indgående kendskab til bestyrelsesarbejde ved vi også, hvor vigtigt det er, at man har et stærkt netværk indenfor bestyrelseskredse.

Hvorfor Board Forum?

Som medlem i Board Forum får du mulighed for at styrke dit nuværende og fremtidige bestyrelsesarbejde med en række vidensarrangementer. Her vil du møde en række spændende og ligesindede sparringspartnere.

Board Forum henvender sig udelukkende til direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.

Kontakt os for fuldt program og medlemskab her.

Vi tilbyder også...

Udover Board Forum tilbyder Board Assure en intensiv bestyrelsesuddannelse i det grundlæggende bestyrelsesarbejde til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har ambitioner om at blive bedre eller sidder klar til at komme i gang med bestyrelsesarbejde.

Board Assure tilbyder desuden bestyrelsesforsikring til bestyrelsesmedlemmer for at afdække deres risiko. Vores personlige bestyrelsesforsikring er unik, idet den dækker et ubegrænset antal bestyrelsesposter.