Intensiv masterclass i
køb og salg af virksomheder

På M&A Certificate får du en komplet forståelse af transaktionsprocessen, herunder både strategiske og juridiske aspekter, som er nødvendige for at opnå det bedste resultat i et opkøb eller salg.
Du bliver uddannet af erfarne, professionelle eksperter, der alle har praktisk erfaring indenfor køb og salg af virksomheder.

Få tilsendt detaljeret program

Modtag materiale på mail
  Stå stærkt i en forhandling

  M&A Certificate er udviklet i samarbejde med KPMG, Bech-Bruun, Nasdaq og Nordic M&A, der tager dig gennem et 3-dages intensivt uddannelsesforløb.

  På de to første dage bliver du klædt på til købs- og salgsprocessen, mens du på tredje dag bliver testet i vores unikke M&A simulationsspil.

  • Viden om værdisætning
  • Få værktøjer til en salgsproces
  • Forståelse af de juridiske elementer
  • Intensivt 3-dages forløb
  • Undervisere på topniveau
  • Stærkt netværk af beslutningstagere

  Ikon til M&A

  icon
  M&A CERTIFICATE

  Hvem henvender forløbet sig til?

  M&A Certificate henvender sig til en bred vifte af profiler, der alle berører processen bag et køb eller salg af en virksomhed. Det gælder både den strategiske beslutningstager, ejerlederen eller den juridiske rådgiver der ønsker yderligere viden omkring den praktiske håndtering af typiske problemstillinger inden for M&A.
  Siden 2011 har mere end 5.000 europæiske beslutningstagere indenfor ledelse og bestyrelsesarbejde gennemført en uddannelse hos Board Company.

  Bestil materiale

  Ricky Klint

  Direktør, Microsoft

  OM M&A CERTIFICATE

  “Værdien af at forstå transaktionsprocessen kan være meget stor. Den strategiske forståelse af forløbet er ofte afgørende.

  Kristine Cholewa

  Partner, Amrop

  OM M&A CERTIFICATE

  “At forstå processen omkring køb og salg af virksomheder, er blevet en vigtig del af en topleders værktøjskasse. Adgang til den seneste viden og et stærkt netværk er afgørende.

  Allan L. Agerholm

  Bestyrelsesformand, PARKEN

  OM M&A CERTIFICATE

  Viden om køb eller salg af virksomheder er i dag en uundgåelig del af de fleste erhvervslederes ansvar. Derfor er det vigtigt at være klædt på til opgaven.”

  Brian Mikkelsen

  Brian Mikkelsen

  Adm. direktør, Dansk Erhverv

  OM BOARD ASSURE

  Jeg har tegnet en bestyrelsesforsikring, da den dækker de udfordringer, jeg som bestyrelsesmedlem kan stå overfor. Samtidig er den genforsikret hos Lloyds med en A+ rating.”

  Uddannelsens opbygning

  Første dag på uddannelsen omhandler fundamentet for en salgs- eller købsproces.  Du vil bl.a. blive ført gennem emner som salgsmodning, værdiansættelse, exit-planer samt håndtering af fortrolighed og potentielle købere.

  Stærke kompetencer fra Bech-Bruun, KPMG, Nasdaq og Nordic M&A vil give dig et godt grundlag for at arbejde videre med en salgs- eller købsproces.

  Anden dag gennemgår vi emner, der ligger efter valg af den virksomhed, købet/salget omhandler. Emnerne vil bl.a. omfatte due dilligence, de juridiske aspekter i købsaftalen samt værktøjer til at nedbringe risici ved opkøb.

  Altsammen vigtige elementer for at komme godt og sikkert gennem en transaktionsproces.

  På tredjedagen tester vi deltagerne i The M&A Game, et specialudviklet interaktivt simulationsspil, hvor du får testet dine færdigheder i en transaktion, hvor der købes eller sælges en virksomhed.

  M&A-spillet forløber som en avanceret case, hvori der indgår en række udfordringer. Deltagernes overblik testes og deres evne til at håndtere praktiske, strategiske, juridiske og økonomiske udfordringer og dilemmaer skærpes. Evnen til at kommunikere med ledelsen og virksomhedens stakeholders øves gennem dette professionelle simulationsspil.

  Dagen giver dig mulighed for fortroligt og risikofrit at afprøve de nye værktøjer, som du er blevet præsenteret for på de to første dage.

  Mere om M&A Certificate

  Board Company har siden 2011 uddannet mere end 5.000 europæiske beslutningstagere indenfor ledelse og bestyrelsesarbejde. Vi er Danmarks førende udbyder indenfor opkvalificering af direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.

  M&A Certificate er for dig, som ønsker at stå stærkt, når din virksomhed skal sælges eller I ønsker at bruge opkøb som en vej til vækst.

  Baggrunden for uddannelsen

  Vores målsætning er at give dig en komplet forståelse af transaktionsprocessen, herunder både strategiske og juridiske aspekter, som er nødvendige for at opnå det bedste resultat i et opkøb eller salg.

  Hos Board Company har vi bygget en intensiv uddannelse i køb og salg af virksomheder op omkring en praktisk og anvendelig tilgang til emnet. Undervisningen  har størst mulig fokus på den reelle anvendelse i direktions- og bestyrelseslokalet.

  M&A Certificate giver dig de nødvendige værktøjer til at stå stærkt, hvis din virksomhed skal sælges eller I skal ind i en opkøbsproces.

  Vi har sammen med en række af Danmarks absolut førende rådgivere og virksomheder udviklet et intensivt uddannelsesprogram på det højeste faglige niveau.

  Underviserne på M&A Certificate er særligt udvalgt for deres teoretiske viden samt betydelige praktiske erfaringer med køb og salg af virksomheder. For at sikre en så høj kvalitet som muligt, ønsker vi kun at have de bedste inden for branchen til at undervise. Derfor opdaterer vi løbende de undervisere, som vi bruger på uddannelsen, så du kan være sikker på at være ajour med det nyeste viden indenfor emnet – ikke blot på teori og lovgivning.

  Lokation og overnatning

  Board Certificate bestyrelsesuddannelse afholdes i København  i flotte og professionelle omgivelser med gode transport og parkeringsmuligheder.

  Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, kan du benytte Board Companys lukrative rabataftaler.

  Vi tilbyder også …

  Udover M&A Certificate tilbyder vi bestyrelsesuddannelsen Board Certificate som også er et 3 dages uddannelsesforløb. Her får du de nødvendige værktøjer til at varetage kompliceret bestyrelsesarbejde, og du bliver i stand til at være et dygtigt og effektivt bestyrelsesmedlem.

  Du har også mulighed for blive en del af vores bestyrelsesforum Board Forum – et eksklusivt forum for erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at få indsigt i de nyeste tendenser indenfor bestyrelsesarbejde samt optimere deres netværk indenfor bestyrelseskredse gennem de 5 årlige arrangementer.

  Board Company tilbyder desuden skræddersyede ledelsesansvarsforsikringer, der dækker både direktion og bestyrelse for det personlige ansvar, de kan ifalde i tilfælde af et krav rettet mod sig.

  Få tilsendt info om M&A Certificate

  Vi kontakter dig inden for 24 timer

  Bestil materiale her

  Board Company

  Telefon: +45 71 20 00 00
  E-mail: board@board.dk

  Nørre Voldgade 96
  1358 København K

  Kontakt os

   Vi svarer dig indenfor 24 timer på hverdage