Om
Board Assure A/S

Board Assure A/S er de første i Danmark til at tilbyde en personlig bestyrelsesforsikring.

Board Assure A/S er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 2011. Formålet var at imødekomme det stigende behov for, at bestyrelsesmedlemmer kan forsikre sig personligt mod det ansvar og de erstatningskrav, en bestyrelsespost kan medføre.

Speciale i bestyrelser

Board Assure har speciale i bestyrelser. Vores anerkendte intensive bestyrelsesuddannelse Board Certificate undervises af Danmarks førende eksperter og professionelle bestyrelsesmedlemmer. Vi er eksperter inden for forsikring af ledelser og markedsleder i Danmark indenfor personlig bestyrelsesforsikring.

Board Assure tilbyder personlig Bestyrelsesforsikring eller læs mere om vores Bestyrelsesforum.

chess

Hvem er vi ?

Board Assure er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 2011. Formålet var at imødekomme det stigende behov for, at bestyrelsesmedlemmer kan forsikre sig personligt mod det ansvar, de påtager sig, samt de erstatningskrav en bestyrelsespost kan medføre. Vores erklærede målsætning er at klæde bestyrelser godt på. Derfor har vi suppleret med vores bestyrelsesuddannelse Board Certificate til de ambitiøse bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at få øget deres bestyrelseskompetencer.

I 2019 tilføjede vi vores bestyrelsesforum Board Forum, hvor danske bestyrelsesmedlemmer kan mødes og hente inspiration, samt drøfte de seneste tendenser indenfor bestyrelsesarbejdet.

Bestyrelsesinspiration

Søger du inspiration til dit bestyrelsesarbejde? Så besøg vores Linkedin.

Her opdaterer vi jævnligt med inspirerende og interessante artikler.

Vores forsikringer

Alle forsikringer fra Board Assure er genforsikret i et Lloyds-syndikat med A+ rating.

Board Assure fungerer som repræsentant for den anerkendte forsikringsagent RiskPoint A/S, som repræsenterer det underliggende Lloyds-syndikat i London.

Alle forsikringer, som udbydes af Board Assure, er formidlet af RiskPoint. RiskPoint har drevet forsikringsvirksomhed siden 1917 og er blandt de førende udbydere af bestyrelsesansvarsforsikringer. RiskPoint er udpeget som Lloyds coverholder og repræsenterer derved bl.a. C.V. Starr Lloyds-syndikat 1919 på det nordiske marked. RiskPoint fungerer således som legal repræsentant og kontaktled til de danske tilsynsmyndigheder, herunder Finanstilsynet. Som Lloyds coverholder for C.V. Starr har RiskPoint fuldmagt til at acceptere risici, tegne forsikringer, fastsætte præmier og vilkår og udstede policer på vegne af forsikringsselskaberne.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.
71 20 00 00 eller board@board.dk

Anders Rønnov-Jessen

STIL DINE SPØRGSMÅL TIL ANDERS

Anders Rønnov-Jessen

Managing Partner, Board Assure A/S

Board Assure A/S

Telefon: +45 71 20 00 00
E-mail: board@board.dk

Dronning Olgas Vej 26 2000 Frederiksberg

Kontakt os

Vi svarer dig indenfor 24 timer på hverdage