Om
Board Company

Med Board Certificate tilbyder vi en bestyrelsesuddannelse, der favner det praktiske bestyrelsesarbejde med fokus på økonomi, strategi og værdiskabelse i bestyrelsesarbejdet, så vi sikrer, at du er klædt ordentligt på.

Derudover giver vi muligheden for at holde sig ajour med bestyrelsesarbejde i Board Forum. Vores bestyrelsesforum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, og samtidig holde dig opdateret med nye analyser og tendenser i bestyrelsesarbejdet.

Vi skaber de trygge rammer, mens du har fokus på din bestyrelseskarriere. Den personlige bestyrelsesforsikring, Board Assure, dækker dit personlige bestyrelsesansvar, krav på op til kr. 5 mio. pr. skade samt sagsomkostninger.

Speciale i bestyrelser

Board Company er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 2011 og blev de første i Danmark til at tilbyde en personlig bestyrelsesforsikring. Formålet var at imødekomme det stigende behov for, at bestyrelsesmedlemmer kan forsikre sig personligt mod det ansvar og de erstatningskrav, en bestyrelsespost kan medføre.

I dag er vi fortsat eksperter inden for personlig bestyrelsesforsikring, men vi er meget mere end det. Board Company har speciale i bestyrelser. Vores anerkendte intensive bestyrelsesuddannelse Board Certificate undervises af Danmarks førende eksperter og professionelle bestyrelsesmedlemmer, og samtidig afholder vi nogle af landets mest eksklusive og aktuelle Board Forum arrangementer, der holder dig til ilden, når det gælder bestyrelsesarbejde.  Altsammen er med til at klæde vores medlemmer godt på i deres bestyrelseskarriere.

Hvem er vi?

Board Company blev stiftet i 2011. Formålet er at styrke aktive bestyrelsesmedlemmer og direktører hele vejen rundt gennem vores uddannelser, bestyrelsesforsikringer og bestyrelsesfora.

Vores bestyrelsesuddannelse Board Certificate er den største bestyrelsesuddannelse i Danmark og er tiltænkt de ambitiøse bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at få øget deres bestyrelseskompetencer. Derudover kan bestyrelsesmedlemmer gennem Board Company’s bestyrelsesforsikringer forsikre sig personligt mod det ansvar, de påtager sig, samt de erstatningskrav en bestyrelsespost kan medføre. Disse formidles alle af RiskPoint, som er blandt de førende udbydere af bestyrelsesansvarsforsikringer.

I 2019 tilføjede vi vores bestyrelsesforum Board Forum, hvor danske bestyrelsesmedlemmer og direktører kan mødes og hente inspiration, samt drøfte de seneste tendenser indenfor bestyrelsesarbejdet. Medlemmerne får mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer med faglige og relevante indlæg kombineret med uformelle sammenkomster og netværk. Board Forum skaber dermed rammerne til at styrke bestyrelseskompetencer gennem faglige vidensarrangementer, samt danne stærke netværk indenfor bestyrelseskredse.

Bestyrelsesinspiration

Søger du inspiration til dit bestyrelsesarbejde? Så besøg vores Linkedin.

Her opdaterer vi jævnligt med inspirerende og interessante artikler.

STIL DINE SPØRGSMÅL TIL ANDERS

Anders Rønnov-Jessen
Managing Partner

Anders Rønnov-Jessen