Om
Board Company

Med Board Certificate tilbyder vi en bestyrelsesuddannelse, der favner det praktiske bestyrelsesarbejde med fokus på økonomi, strategi og værdiskabelse i bestyrelsesarbejdet, så vi sikrer, at du er klædt ordentligt på.

Derudover giver vi dig mulighed for at holde dig ajour med bestyrelsesarbejde i Board Forum. Vores bestyrelsesforum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, og samtidig holde dig opdateret med nye analyser og tendenser i bestyrelsesarbejdet.

Vi skaber de trygge rammer, mens du har fokus på din bestyrelseskarriere. Med en skræddersyet Direktions- og Bestyrelsesansvarsforsikring dækkes dit personlige ansvar som direktions- eller bestyrelsesmedlem.

Speciale i bestyrelser

Board Company er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 2011 udfra formålet om at imødekomme det stigende behov for, at ledelsesmedlemmer kan være forsikringsdækket mod det ansvar og de erstatningskrav de kan blive stillet overfor.

I dag er vi fortsat eksperter inden for bestyrelsesansvarsforsikring, men vi er meget mere end det. Board Company har speciale i bestyrelser. Vores anerkendte intensive bestyrelsesuddannelse Board Certificate undervises af Danmarks førende eksperter og professionelle bestyrelsesmedlemmer, og samtidig afholder vi nogle af landets mest eksklusive og aktuelle Board Forum arrangementer, der holder dig til ilden, når det gælder bestyrelsesarbejde.  Altsammen er det med til at klæde vores medlemmer godt på i deres bestyrelseskarriere.

Hvem er vi?

Board Company blev stiftet i 2011. Formålet var at styrke aktive bestyrelsesmedlemmer og direktører hele vejen rundt gennem vores uddannelser, bestyrelsesforsikringer og bestyrelsesfora.

Vores bestyrelsesuddannelse Board Certificate er den største bestyrelsesuddannelse i Danmark og er tiltænkt de ambitiøse bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at få øget deres bestyrelseskompetencer. Derudover kan virksomheder gennem Board Company’s Direktions- og Bestyrelsesansvarsforsikring forsikre deres ledelse mod det personlige ansvar, disse kan ifalde. Forsikringen formidles af RiskPoint, som er blandt de førende udbydere af bestyrelsesansvarsforsikringer.

I 2019 tilføjede vi Board Forum, et bestyrelsesforum hvor danske bestyrelsesmedlemmer og direktører kan mødes og hente inspiration samt drøfte de seneste tendenser indenfor bestyrelsesarbejdet. Medlemmer får mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer med faglige og relevante indlæg kombineret med uformelle sammenkomster og netværk. Board Forum skaber dermed rammerne til at styrke bestyrelseskompetencer gennem faglige vidensarrangementer samt danne stærke netværk indenfor bestyrelseskredse.

Bestyrelsesinspiration

Søger du inspiration til dit bestyrelsesarbejde? Så besøg vores Linkedin.

Her opdaterer vi jævnligt med inspirerende og interessante artikler.

STIL DINE SPØRGSMÅL TIL ANDERS

Anders Rønnov-Jessen
Managing Partner

Anders Rønnov-Jessen