Adgang til
kandidater til din bestyrelse

Board Company arbejder for at styrke det vitale bestyrelsesarbejde i Danmark. Vi har mere end 5.000 europæiske direktører og bestyrelsesmedlemmer i vores kartotek, der alle er kvalificeret til bestyrelsesarbejde og advisory boards.

Vi kan hjælpe dig med at finde passende kandidater
– kvit og frit.

Gratis formidling af bestyrelseskandidater

Vi finder dit næste bestyrelsesmedlem blandt de mere end 5.000 europæiske  kandidater, som har været igennem vores Board Certificate eller som er tilknyttet vores Board Forum.

Når du har beskrevet, hvilken type bestyrelsesmedlem du søger til din virksomhed, foretager vi en vurdering og kontakter et udvalg af kandidater til din bestyrelse. Kandidaterne ansøger herefter direkte til jer, og du står selv for at sortere og interviewe.

Ansøg her
Modtag kandidater
Sortér og interview

Det er helt uforpligtende og gratis for jer.

Modtag kvalificerede kandidater til din bestyrelse eller advisory board

Udfyld dine oplysninger her og modtag link til oprettelse af søgningen!

Board Certificate deltagere i gruppebillede
  Vi hjælper dig let igennem processen med at finde dit næste bestyrelsesmedlem. Det er en gratis service fra Board Company

  Mere om bestyrelsesformidling

  Med vores brede portefølje af bestyrelsesmedlemmer og kandidater på tværs af landet, har vi hos Board Company en unik mulighed for at hjælpe jer med at formidle dygtige kandidater til jeres bestyrelse. I sidste ende er det dog alene jeres beslutning, hvem I vælger at gå videre med.

  Hvordan kan servicen være gratis?

  Hos Board Company arbejder vi for at styrke bestyrelsesarbejdet i Danmark gennem vores bestyrelsesuddannelser og bestyrelsesforum. Vi vil gerne gennem vores medlemmer øge kompetencerne og værdien i bestyrelser, hvorfor det er gratis for jer at benytte denne service.

  Kan man takke nej til henvendelser?

  I kan sagtens takke nej til henvendelser, hvis ikke I synes, der er et passende match.

  Hvad gør os attraktiv for ansøgere?

  Vi har mange forskellige kandidater med forskellige kompetencer, så hvad end I står overfor en turnaround, vækstrejse, internationalisering eller andet, så vil der være et passende match for flere af vores kandidater. Beskriv derfor jeres specifikke udfordringer, og hvad en bestyrelse kan skabe af værdi for netop jer.

  Hvor lang tid går der før vi begynder at modtage henvendelser?

  Inden for 7 dage vil du normalt begynde at modtage henvendelser fra interesserede kandidater, der er udvalgt og valideret af os.

  Kan Board Company holdes ansvarlig hvis samarbejdet mislykkedes?

  Board Company hjælper kun med den indledende fase, hvor vi tager en vurdering og kontakter et udvalg af kandidater. Disse kandidater tager den videre dialog med jeres virksomhed, og Board Company kan således ikke holdes ansvarlig for den videre dialog og samarbejde med bestyrelsesmedlemmerne. Vi bistår dog altid med hjælp igen til at finde nye bestyrelsesmedlemmer, såfremt samarbejdet mislykkes.

  Hvad skal vi særligt være opmærksomme på?

  Vær specifik på, hvad det er, I søger hos et bestyrelsesmedlem, så I får de helt rigtige kandidater for netop jeres virksomhed.