Eksklusivt bestyrelsesforum der styrker dit netværk

Vores bestyrelsesforum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, og samtidig holde dig opdateret med nye analyser og tendenser i bestyrelsesarbejdet.

20. april 2023

Næste arrangement

Bestyrelsens ansvar og risiko
Comwell Copenhagen Portside

Få mere information om forum

Modtag materiale på mail
  Få adgang til eksklusivt bestyrelsesforum

  Board Forum bliver afholdt sammen med en række af Danmarks absolut førende virksomheder, hvor medlemmerne får mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer med faglige og relevante indlæg kombineret med uformelle sammenkomster og netværk.

  • 5 årlige vidensarrangementer
  • Byg relationer med de andre medlemmer
  • Skab relationer i bestyrelsesarbejdet
  • Fortsæt din faglige udvikling
  • Få sparring omkring bestyrelsesarbejde
  • Få inspiration og indsigt
  • Adgang til bestyrelseskredse
  • Forøg dine muligheder for bestyrelsesposter

  Ikon til bestyrelsesforum

  30. januar 2023

  Næste arrangement

  Konflikthåndtering i Bestyrelseslokalet
  Comwell Copenhagen Portside

  Konflikthåndtering i Bestyrelseslokalet

  Ubehagelige konflikter kan opstå, når tiden er knap og økonomien presset. Vi får besøg af Anne Buhl, mediator og specialist i konfliktmægling mellem bestyrelse og ledelse. Anne Buhl vil med udgangspunkt sin nye bog ‘Konflikthåndtering – håndbogen til bestyrelsesformænd, ejere, ledere og projektledere’ vise, hvordan vi kan blive bedre til at aflæse en potentiel konflikt og håndtere den i praksis.

  Bestil materiale
  Brian Mikkelsen

  Brian Mikkelsen

  Adm. direktør, Dansk Erhverv

  OM BOARD ASSURE

  Jeg har tegnet en bestyrelsesforsikring, da den dækker de udfordringer, jeg som bestyrelsesmedlem kan stå overfor. Samtidig er den genforsikret hos Lloyds med en A+ rating”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Frederik M. Braun

  Direktør, Microsoft

  OM BOARD CERTIFICATE

  Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor underviserne havde et meget højt niveau. Et stærkt fundament for ethvert bestyrelsesmedlem”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Kristine Cholewa

  Partner, Amrop

  OM M&A CERTIFICATE

  “At forstå processen omkring køb og salg af virksomheder, er blevet en vigtig del af en topleders værktøjskasse. Adgang til den seneste viden og et stærkt netværk er afgørende.”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Lars Christian Brask

  Lars-Christian Brask

  Professionel bestyrelsesformand

  OM BOARD FORUM

  I Board Forum mødes vi for at blive klogere på de seneste tendenser og udvikling i bestyrelseslokalerne. Vi går fra et møde i Board Forum med større indsigt end da vi kom”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  icon
  BOARD FORUM

  Få adgang til et eksklusivt bestyrelsesforum

  Board Forum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, styrke dine relationer og få ny viden.

  Bestil materiale
  Thumbnail til video om bestyrelsesforum
  30/01 2023

  Konflikthåndtering i bestyrelseslokalet

  I en hver virksomhed er samarbejdet mellem bestyrelsen, direktionen og ejer essentielt. Derfor dykker vi ned i de ubehagelige konflikter, der kan opstå, når tiden er knap og økonomien er presset. Mediator Anne Buhl er specialist i konfliktmægling i bestyrelser, forretningspartnerskaber og organisationer og vil med udgangspunkt i bogen ’Konflikthåndtering – håndbogen til bestyrelsesformænd, ejere, ledere og projektledere’ vise, hvordan vi kan blive bedre til at aflæse en potentiel konflikt og håndtere den i praksis.

  Comwell, Nordhavn

  24/04 2023

  Bestyrelsesansvar og -risiko

  Bestyrelsesarbejdet kræver et enormt ansvar, og det kan have store konsekvenser – både juridisk og personligt – hvis retskravet kommer. Niels Mikkelsen er blevet frikendt for bestyrelsesansvar i Hesalight-sagen og vil fortælle sin personlige historie med en fireårig lang sag.

  Comwell, Nordhavn

  Bestyrelsesforum

  Mere om Board Forum

  Vi har en ambition om at sammensætte et bestyrelsesforum, der giver værdi for vores medlemmer. Med en kombination af aktuelle og relevante tematikker samt uformelle netværksmuligheder, giver Board Forum dig de bedste muligheder for at støtte bestyrelsens arbejdsgange og bidrage til din egen bestyrelseskarriere.

  Board Forum tager afsæt i mere end 11 års erfaring med at klæde danske bestyrelsesmedlemmer og direktører på i deres arbejde. Gennem vores indgående kendskab til bestyrelsesarbejde ved vi også, hvor vigtigt det er, at du har et stærkt netværk indenfor bestyrelseskredse.

  Hvorfor Board Forum?

  Din viden og kompetencer er afgørende for dit bidrag til værdiskabelsen i bestyrelser. I samarbejde med en perlerække af Danmarks førende eksperter, tager vi dig igennem en rejse af relevante og faglige emner, som holder dig ajour med de nyeste tendenser indenfor bestyrelsesarbejde. Vi sætter fokus på høj faglighed, værdiskabelse samt mødet med ligesindede sparringspartnere.

  Board Forum henvender sig udelukkende til direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.

  Vi tilbyder også…

  Udover Board Forum tilbyder Board Company en intensiv bestyrelsesuddannelse i det grundlæggende bestyrelsesarbejde til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har ambitioner om at blive bedre eller sidder klar til at komme i gang med bestyrelsesarbejde.

  Board Company tilbyder desuden ledelsesansvarsforsikringen (Board Assure) til bestyrelses- og direktionsmedlemmer, der ønsker at afdække deres risiko. Vores ledelsesansvarsforsikring skræddersyes virksomhedens behov.