Eksklusivt bestyrelsesforum der styrker dit netværk

Vores bestyrelsesforum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, og samtidig holde dig opdateret med nye analyser og tendenser i bestyrelsesarbejdet.

15. juni 2023

Næste arrangement

ESG i en strategisk retning
KPMG, København

I samarbejde med

Få mere information om forum

Modtag materiale på mail  Få adgang til eksklusivt bestyrelsesforum

  Board Forum bliver afholdt i samarbejde med den verdenskendte Columbia Business School og en række af Danmarks absolut førende virksomheder. Medlemmerne får mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer med faglige og relevante indlæg kombineret med uformelle sammenkomster og netværk.

  • 4 fysiske forum møder årligt
  • 4 live online masterclasses fra Columbia Business School
  • Skab relationer i bestyrelsesarbejdet
  • Fortsæt din faglige udvikling
  • Få sparring omkring bestyrelsesarbejde
  • Få inspiration og indsigt
  • Adgang til bestyrelseskredse
  • Forøg dine muligheder for bestyrelsesposter

  15. juni 2023

  Næste arrangement

  ESG som en strategisk retning
  KPMG, København

  ESG i en strategisk retning

  Kravene til, at virksomheder agerer etisk forsvarligt og handler på samfundets forventninger er kraftigt stigende. Krig, geopolitik, miljø og diversitet er bare nogle af de emner, der fylder på agendaen, når bestyrelsen samles. Sammen med KPMG ser vi på den sociale ansvarlighed, samt hvordan man via innovation kan sætte retningen og sikre troværdig sammenhæng mellem virksomhedens kerneforretning, ESG og rapportering af ikke-finansielle nøgletal.

  Masterclasses med verdenskendte professorer

  4 årlige masterclasses med professorer fra Columbia Business School.

  nyetrends

  Nyeste trends og tendenser

  senesteviden

  Seneste viden om bestyrelsesarbejde

  internationalt

  Internationalt
  udsyn

  verdensbedste

  Verdens bedste business school

  Når du som medlem har deltaget i 6 masterclasses fra Columbia Business School modtager du et Certificate of Completion for at dokumentere din løbende efteruddannelse som bestyrelsesmedlem. De 6 masterclasses skal gennemføres indenfor en periode på maksimalt 4 år.

  Nyeste viden live fra Columbia Business School

  Som topchef eller bestyrelsesmedlem er det afgørende at have adgang til den mest opdaterede viden og I en verden med høj globalisering er et internationalt udsyn vigtigere end nogensinde.

  Med live transmittering fra New York City vil en perlerække af verdens førende business school professorer undervise intensive masterclasses i aktuelle emner indenfor bestyrelsearbejde og topledelse.

  Vi giver dig muligheden for at være på forkant med udviklingen og blive inspireret indenfor aktuelle emner som kan være med til at accellerere værdien af dit bestyrelsesarbejde.

  Alle masterclasses gennemføres i et tidseffektivt format fra kl. 15:00-17:00 på hverdage.

  Læs mere om vores Advanced Board Program
  Lars Christian Brask

  Lars-Christian Brask

  Professionel bestyrelsesformand

  OM BOARD FORUM

  I Board Forum mødes vi for at blive klogere på de seneste tendenser og udvikling i bestyrelseslokalerne. Vi går fra et møde i Board Forum med større indsigt end da vi kom”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Klaus Rytz

  Bestyrelsesformand & Partner, KPMG

  ADVANCED BOARD PROGRAM

  “En unik mulighed for at lære fra verdenskendte professorer fra Columbia Business School og amerikanske erhvervsprofiler. Et program jeg varmt kan anbefale til erfarne bestyrelsesmedlemmer”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Frederik M. Braun

  Direktør, Microsoft

  OM BOARD CERTIFICATE

  Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor underviserne havde et meget højt niveau. Et stærkt fundament for ethvert bestyrelsesmedlem”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Kristine Cholewa

  Partner, Amrop

  OM M&A CERTIFICATE

  “At forstå processen omkring køb og salg af virksomheder, er blevet en vigtig del af en topleders værktøjskasse. Adgang til den seneste viden og et stærkt netværk er afgørende”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  icon
  BOARD FORUM

  Få adgang til et eksklusivt bestyrelsesforum

  Board Forum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, styrke dine relationer og få ny viden.

  Bestil materiale
  Thumbnail til video om bestyrelsesforum
  15. juni 2023

  ESG som en strategisk retning

  Kravene til, at virksomheder agerer etisk forsvarligt og iattager samfundets forventninger er kraftigt stigende. Krig, geopolitik, miljø og diversitet er bare nogle af de emner, der fylder på agendaen, når bestyrelsen samles. Sammen med KPMG ser vi på den sociale ansvarlighed, samt hvordan man via innovation kan sætte retningen og sikre troværdig sammenhæng mellem virksomhedens kerneforretning, ESG og rapportering af ikke-finansielle nøgletal.

  KPMG København

  28. september 2023

  Samspil mellem bestyrelse og direktion

  ”Medarbejderne er vores største aktiv”, lyder det fra bestyrelser og topledelser, men i praksis er der næsten kun fokus på markedsstrategiske og finansielle problemstillinger. Demotiverede organisationer er ofte årsagen til manglende eksekvering og resultater i forhold til bestyrelsens planer. Steen Ernland, Formand for Adaptum Partners vil med konkrete eksempler demonstrere, hvordan bestyrelsen kan blive bedre til at skabe en high performance kultur og sikre, at organisationens mål opnås.

  Comwell Copenhagen Portside

  9. oktober 2023

  Driving innovation from the boardroom

  Sheena S. Iyengar
  S. T. Lee Professor of Business, Columbia Business School

  Sheena S. Iyengar is the inaugural S.T. Lee Professor of Business in the Management Division at Columbia Business School, and a world expert on choice and decision-making. Her book The Art of Choosing received the Financial Times and Goldman Sachs Business Book of the Year 2010 award, and was ranked #3 on the Amazon.com Best Business and Investing Books.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior
  30. november 2023

  Bestyrelsens Økonomiske Kompas for 2024

  Den økonomiske udvikling i Danmark og globalt ændres fra måned til måned, og stiller nye krav til bestyrelsens evne til at holde sig ajour. Sammen med Danske Bank og en række eksperter ser vi ind i krystalkuglen for 2024 for at se, hvordan den økonomiske udvikling forventes at påvirke danske selskaber samt bestyrelser.

  Kuppelsalen Danske Bank

  14. december 2023

  CEO-Board Dynamics and conflicts

  Daniel Wolfenzon
  Nomura Professor of International Finance, Columbia Business School

  Daniel Wolfenzon is the Stefan H. Robock Professor of Finance and Economics at Columbia Business School. He received a Masters and a PhD in economics from Harvard University and holds a BS in economics and a BS in mechanical engineering from MIT. He is also a Faculty Research Fellow at the National Bureau of Economic Research.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior
  26. februar 2024

  Effective decision making in the board room

  R. Glenn Hubbard
  Dean Emeritus; Professor of Finance and Economics, Columbia Business School

  Professor Hubbard is a specialist in public economics, managerial information and incentive problems in corporate finance, and financial markets and institutions. He has written more than 100 articles and books on corporate finance, investment decisions, banking, energy economics and public policy, including two textbooks.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior
  6. maj 2024

  Risk Management

  Shivaram Rajgopal
  Professor of Accounting and Auditing; Accounting Division Chair, Columbia Business School

  Shiva Rajgopal is the Kester and Byrnes Professor of Accounting and Auditing at Columbia Business School. He has also been a faculty member at the Duke University, Emory University and the University of Washington. Professor Rajgopal’s research interests span financial reporting, earnings quality, fraud, executive compensation and corporate culture.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior

  Mere om Board Forum

  Vi har en ambition om at sammensætte et bestyrelsesforum, der giver værdi for vores medlemmer. Med en kombination af aktuelle og relevante tematikker samt uformelle netværksmuligheder, giver Board Forum dig de bedste muligheder for at støtte bestyrelsens arbejdsgange og bidrage til din egen bestyrelseskarriere.

  Board Forum tager afsæt i mere end 11 års erfaring med at klæde danske bestyrelsesmedlemmer og direktører på i deres arbejde. Gennem vores indgående kendskab til bestyrelsesarbejde ved vi også, hvor vigtigt det er, at du har et stærkt netværk indenfor bestyrelseskredse.

  Hvorfor Board Forum?

  Din viden og kompetencer er afgørende for dit bidrag til værdiskabelsen i bestyrelser. I samarbejde med en perlerække af Danmarks førende eksperter, tager vi dig igennem en rejse af relevante og faglige emner, som holder dig ajour med de nyeste tendenser indenfor bestyrelsesarbejde. Vi sætter fokus på høj faglighed, værdiskabelse samt mødet med ligesindede sparringspartnere.

  Board Forum henvender sig udelukkende til direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.

  Vi tilbyder også…

  Udover Board Forum tilbyder Board Company en intensiv bestyrelsesuddannelse i det grundlæggende bestyrelsesarbejde til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har ambitioner om at blive bedre eller sidder klar til at komme i gang med bestyrelsesarbejde.

  Board Company tilbyder den internationale bestyrelsesuddannelse Advanced Board Program. Uddannelsen afholdes på den verdenskendte Columbia Business School i New York og varer 5 intensive dage.