Eksklusivt bestyrelsesforum der styrker dit netværk

Vores bestyrelsesforum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, og samtidig holde dig opdateret med nye analyser og tendenser i bestyrelsesarbejdet.

07. februar 2022

Næste arrangement

Bestyrelsens effektivitetshåndtag
Marriott Hotel

Få mere information om forum

Modtag materiale på mail
  Få adgang til eksklusivt bestyrelsesforum

  Board Forum bliver afholdt sammen med en række af Danmarks absolut førende virksomheder, hvor medlemmerne får mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer med faglige og relevante indlæg kombineret med uformelle sammenkomster og netværk.

  • 5 årlige vidensarrangementer
  • Byg relationer med de andre medlemmer
  • Skab relationer i bestyrelsesarbejdet
  • Fortsæt din faglige udvikling
  • Få sparring omkring bestyrelsesarbejde
  • Få inspiration og indsigt
  • Adgang til bestyrelseskredse
  • Forøg dine muligheder for bestyrelsesposter

  Ikon til bestyrelsesforum

  07. februar 2022

  Næste arrangement

  Bestyrelsens effektivitetshåndtag
  Marriott Hotel

  Bestyrelsens effektivitetshåndtag

  Bestyrelser må arbejde endnu tættere og bedre sammen gennem brug af effektivitetshåndtag. Steen Ernland fra Adaptum Partners vil med udgangspunkt i bogen Den Aktive Bestyrelse vise, hvordan bestyrelser kan øge både kvaliteten af sine beslutninger og eksekveringen af sit arbejde.

  Bestil materiale
  Brian Mikkelsen

  Brian Mikkelsen

  Adm. direktør, Dansk Erhverv

  OM BOARD ASSURE

  Jeg har tegnet en bestyrelsesforsikring, da den dækker de udfordringer, jeg som bestyrelsesmedlem kan stå overfor. Samtidig er den genforsikret hos Lloyds med en A+ rating”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Frederik M. Braun

  Direktør, Microsoft

  OM BOARD CERTIFICATE

  Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor underviserne havde et meget højt niveau. Et stærkt fundament for ethvert bestyrelsesmedlem”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Lisa Pontoppidan (Professionelt bestyrelsesmedlem)

  Lisa Pontoppidan

  Professionelt bestyrelsesmedlem

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Jeg har valgt at tage et Board Certificate, da det er et intensivt forløb på 3 dage – med fokus på praktisk bestyrelsesarbejde og undervisere på topniveau”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Lars Christian Brask

  Lars-Christian Brask

  Professionel bestyrelsesformand

  OM BOARD FORUM

  I Board Forum mødes vi for at blive klogere på de seneste tendenser og udvikling i bestyrelseslokalerne. Vi går fra et møde i Board Forum med større indsigt end da vi kom”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  icon
  BOARD FORUM

  Få adgang til et eksklusivt bestyrelsesforum

  Board Forum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, styrke dine relationer og få ny viden.

  Bestil materiale
  Thumbnail til video om bestyrelsesforum
  07/02 2022

  Bestyrelsens effektivitetshåndtag

  Mange virksomheder træffer beslutninger i mere volatile og uforudsigelige omgivelser end tidligere. Det medfører at det strategiske arbejde, risikohåndtering samt ledelsesudvikling og succession skal løses med fornyet styrke. Bestyrelser må arbejde endnu tættere og bedre sammen gennem brug af effektivitetshåndtag. Steen Ernland fra Adaptum Partners vil med udgangspunkt i bogen Den Aktive Bestyrelse vise, hvordan bestyrelser kan øge både kvaliteten af sine beslutninger og eksekveringen af sit arbejde.

  Marriott Hotel

  Fordeling af magten
  28/04 2022

  Vejen til exit

  Hvordan en exit-strategi i bestyrelsen håndteres i forbindelse med salg af virksomheden. Hvad er bestyrelsens rolle? Hvilke faldgrupper kan der være? Hvordan arbejder aktionærerne før, under og efter investeringen? Hvordan vurderer de virksomheder? Hvad er det for nogle faktorer de kigger efter? Disse spørgsmål berører vi på dagens arrangement, hvor vi kigger på vejen til exit og dennes betydning for bestyrelsen.

  Crowne Plaza Copenhagen Towers

  Undervisning
  30/08 2022

  Language of Leadership

  Gode evner til bogstavelig talt at kunne levere klar tale er vigtig for enhver succesrig erhvervsleder og bestyrelsesmedlem. Simon Lancaster, der har været taleskriver for Tony Blair, giver i denne session værktøjer til, hvordan du kan gøre din kommunikation mere engagerende, inspirerende og indflydelsesrig.

  Bella Sky

  Undervisning
  28/09 2022

  Fremtidens bestyrelse

  Bestyrelsens form og rolle har været den samme i en lang årrække for mange virksomheder.
  Men en stigende globalisering, digitalisering og bæredygtige forretningsmodeller sætter bestyrelsen på arbejde, og i højere grad end nogensinde før stiller nye krav til bestyrelsens evne i at genopfinde sig selv og virksomheden.
  Jim Hagemann Snabe, formand for A.P. Møller-Mærsk og tyske Siemens giver sine bud på, hvordan bestyrelsen kan skabe og sikre fremtiden for virksomheden og dens interessenter.

  Bella Sky

  How technology can drive growth

  Mere om Board Forum

  Vi har en ambition om at sammensætte et bestyrelsesforum, der giver værdi for vores medlemmer. Med en kombination af aktuelle og relevante tematikker samt uformelle netværksmuligheder, giver Board Forum dig de bedste muligheder for at støtte bestyrelsens arbejdsgange og bidrage til din egen bestyrelseskarriere.

  Board Forum tager afsæt i mere end 11 års erfaring med at klæde danske bestyrelsesmedlemmer og direktører på i deres arbejde. Gennem vores indgående kendskab til bestyrelsesarbejde ved vi også, hvor vigtigt det er, at du har et stærkt netværk indenfor bestyrelseskredse.

  Hvorfor Board Forum?

  Din viden og kompetencer er afgørende for dit bidrag til værdiskabelsen i bestyrelser. I samarbejde med en perlerække af Danmarks førende eksperter, tager vi dig igennem en rejse af relevante og faglige emner, som holder dig ajour med de nyeste tendenser indenfor bestyrelsesarbejde. Vi sætter fokus på høj faglighed, værdiskabelse samt mødet med ligesindede sparringspartnere.

  Board Forum henvender sig udelukkende til direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.

  Vi tilbyder også…

  Udover Board Forum tilbyder Board Company en intensiv bestyrelsesuddannelse i det grundlæggende bestyrelsesarbejde til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har ambitioner om at blive bedre eller sidder klar til at komme i gang med bestyrelsesarbejde.

  Board Company tilbyder desuden bestyrelsesforsikringen Board Assure til bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at afdække deres risiko. Vores personlige bestyrelsesforsikring er unik, idet den dækker et ubegrænset antal bestyrelsesposter.