Eksklusivt bestyrelsesforum der styrker dit netværk

Vores bestyrelsesforum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, og samtidig holde dig opdateret med nye analyser og tendenser i bestyrelsesarbejdet.

20. april 2023

Næste arrangement

Når turnaround lykkes
Comwell Copenhagen Portside

Få mere information om forum

Modtag materiale på mail
  Få adgang til eksklusivt bestyrelsesforum

  Board Forum bliver afholdt sammen med en række af Danmarks absolut førende virksomheder, hvor medlemmerne får mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer med faglige og relevante indlæg kombineret med uformelle sammenkomster og netværk.

  • 5 årlige vidensarrangementer
  • Byg relationer med de andre medlemmer
  • Skab relationer i bestyrelsesarbejdet
  • Fortsæt din faglige udvikling
  • Få sparring omkring bestyrelsesarbejde
  • Få inspiration og indsigt
  • Adgang til bestyrelseskredse
  • Forøg dine muligheder for bestyrelsesposter

  Ikon til bestyrelsesforum

  20. april 2023

  Næste arrangement

  Når turnaround lykkes
  Comwell Copenhagen Portside

  Når turnaround lykkes

  Øget konkurrence, økonomiske kriser og leveringsudfordringer har gjort det svært for både små og store virksomheder at sikre tilstrækkelig likviditet og lønsomhed. Vi har derfor inviteret nogle spændende topchefer, som selv har gennemført succesfulde turnarounds og nu står med en sund og bæredygtig virksomhed. Vi får et indblik i de konkrete tiltag og værktøjer, der har gjort en forskel hos dem.

  Bestil materiale
  Brian Mikkelsen

  Brian Mikkelsen

  Adm. direktør, Dansk Erhverv

  OM BOARD ASSURE

  Jeg har tegnet en bestyrelsesforsikring, da den dækker de udfordringer, jeg som bestyrelsesmedlem kan stå overfor. Samtidig er den genforsikret hos Lloyds med en A+ rating”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Frederik M. Braun

  Direktør, Microsoft

  OM BOARD CERTIFICATE

  Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor underviserne havde et meget højt niveau. Et stærkt fundament for ethvert bestyrelsesmedlem”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Kristine Cholewa

  Partner, Amrop

  OM M&A CERTIFICATE

  “At forstå processen omkring køb og salg af virksomheder, er blevet en vigtig del af en topleders værktøjskasse. Adgang til den seneste viden og et stærkt netværk er afgørende.”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Lars Christian Brask

  Lars-Christian Brask

  Professionel bestyrelsesformand

  OM BOARD FORUM

  I Board Forum mødes vi for at blive klogere på de seneste tendenser og udvikling i bestyrelseslokalerne. Vi går fra et møde i Board Forum med større indsigt end da vi kom”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  icon
  BOARD FORUM

  Få adgang til et eksklusivt bestyrelsesforum

  Board Forum er for dig, der ønsker at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse, styrke dine relationer og få ny viden.

  Bestil materiale
  Thumbnail til video om bestyrelsesforum
  20. april 2023

  Når turnaround lykkes

  Øget konkurrence, økonomiske kriser og leveringsudfordringer har gjort det svært for både små og store virksomheder at sikre tilstrækkelig likviditet og lønsomhed. Vi har derfor inviteret nogle spændende topchefer, som selv har gennemført succesfulde turn arounds og nu står med en sund og bæredygtig virksomhed. Vi får et indblik i de konkrete tiltag og værktøjer, der har gjort en forskel hos dem.

  Comwell Copenhagen Portside

  Bestyrelsesforum
  15. juni 2023

  ESG som en strategisk retning

  Kravene til, at virksomheder agerer etisk forsvarligt og iattager samfundets forventninger er kraftigt stigende. Krig, geopolitik, miljø og diversitet er bare nogle af de emner, der fylder på agendaen, når bestyrelsen samles. Vi ser på den sociale ansvarlighed, samt hvordan man via innovation kan sætte retningen og sikre troværdig sammenhæng mellem virksomhedens kerneforretning, ESG og rapportering af ikke-finansielle nøgletal. Glæd dig til bl.a. at møde Jesper Lok, bestyrelsesformand for bl.a. Dagrofa og Nature Energy. Han vil dele sine anbefalinger om emnet.

  KPMG København

  28. september 2023

  Samspil mellem bestyrelse og direktion

  ”Medarbejderne er vores største aktiv”, lyder det fra bestyrelser og topledelser, men i praksis er der næsten kun fokus på markedsstrategiske og finansielle problemstillinger. Demotiverede organisationer er ofte årsagen til manglende eksekvering og resultater i forhold til bestyrelsens planer. Steen Ernland, Formand for Adaptum Partners vil med konkrete eksempler demonstrere, hvordan bestyrelsen kan blive bedre til at skabe en high performance kultur og sikre, at organisationens mål opnås.

  Comwell Copenhagen Portside

  30. november 2023

  Bestyrelsens Økonomiske Kompas for 2024

  Den økonomiske udvikling i Danmark og globalt ændres fra måned til måned, og stiller nye krav til bestyrelsens evne til at holde sig ajour. Sammen med Danske Bank og en række eksperter ser vi ind i krystalkuglen for 2024 for at se, hvordan den økonomiske udvikling forventes at påvirke danske selskaber samt bestyrelser.

  Kuppelsalen Danske Bank

  Mere om Board Forum

  Vi har en ambition om at sammensætte et bestyrelsesforum, der giver værdi for vores medlemmer. Med en kombination af aktuelle og relevante tematikker samt uformelle netværksmuligheder, giver Board Forum dig de bedste muligheder for at støtte bestyrelsens arbejdsgange og bidrage til din egen bestyrelseskarriere.

  Board Forum tager afsæt i mere end 11 års erfaring med at klæde danske bestyrelsesmedlemmer og direktører på i deres arbejde. Gennem vores indgående kendskab til bestyrelsesarbejde ved vi også, hvor vigtigt det er, at du har et stærkt netværk indenfor bestyrelseskredse.

  Hvorfor Board Forum?

  Din viden og kompetencer er afgørende for dit bidrag til værdiskabelsen i bestyrelser. I samarbejde med en perlerække af Danmarks førende eksperter, tager vi dig igennem en rejse af relevante og faglige emner, som holder dig ajour med de nyeste tendenser indenfor bestyrelsesarbejde. Vi sætter fokus på høj faglighed, værdiskabelse samt mødet med ligesindede sparringspartnere.

  Board Forum henvender sig udelukkende til direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.

  Vi tilbyder også…

  Udover Board Forum tilbyder Board Company en intensiv bestyrelsesuddannelse i det grundlæggende bestyrelsesarbejde til erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har ambitioner om at blive bedre eller sidder klar til at komme i gang med bestyrelsesarbejde.

  Board Company tilbyder desuden ledelsesansvarsforsikringen (Board Assure) til bestyrelses- og direktionsmedlemmer, der ønsker at afdække deres risiko. Vores ledelsesansvarsforsikring skræddersyes virksomhedens behov.